‘Temizlik olmazsa olmazımızdır’

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya Temizlik çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi ve rehavete kapılmaması için personelle toplantı düzenledi.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 14:43:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çetinkaya, temizlik personeline yönelik yaptığı konuşmada, kent temizliği konusunda oldukça hassas davranmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Bir kentin temizliğinin o kentin aynası konumunda olduğunu her defasında dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Çetinkaya, Batman Belediye Başkanlığına bağlı bulunan ek hizmet binasına giderek bünyesinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Müdür, şef ve çavuşlarla bir araya gelerek temizlik konusunda asla taviz verilemeyeceğini ifade eden Çetinkaya, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Zaman zaman yaptığı kontrollerde yapılan çalışmalarla ilgili ilk ağızdan bilgi alan Başkan Yardımcısı Çetinkaya;  “Temizlik konusu bizim olmazsa olmazımızdır. Bu konuda belediye personelimize olduğu kadar halkımızdan da bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Belediye personelimizden yaptıkları çalışmalardan dolayı memnunuz fakat daha iyisini yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Bu konuda asla taviz veremeyiz. Çünkü temizlik direk insan sağlığını ilgilendiren bir konudur” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.