Temel modül eğitimi devam ediyor

İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Öğrencilerine Yönelik Batman İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından verilmekte olan eğitim salonunu ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu.

Sağlık Yayın: 09 Nisan 2017 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2017 19:07:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Öğrencilerine Yönelik Batman İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından verilmekte olan eğitim salonunu ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu. Dr. İhsan Bodakçi, öğrencilerle bir süre sohbet etti. İl Ambulans Servisi Başhekimliği toplantı salonunda İlk ve Acil Yardım Bölümünde öğrenim gören 120 öğrencinin katıldığını belirten Dr. Bodakçi, “2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde Batman üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programında 1. ve 2. Öğretimde öğrenim gören 2. Sınıf öğrencilerinin uygulamalı ders kapsamında eğitim ve uygulama ihtiyaçlarının  karşılanması amaçlanmaktadır. Yaklaşık 14 haftadır Müdürlüğümüz İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından, Temel Modül Eğitimi ders konularını içeren eğitimlerden haftanın Perşembe ve Cuma günleri İl Ambulans Servisi Başhekimliği toplantı salonunda İlk ve Acil Yardım Bölümünde öğrenim gören 120 öğrencimiz katılmaktadır. Eğitimlerde tüm öğrencilerimiz tek tek tüm uygulamaları yapma fırsatı bulmaktadırlar. Sağlık Müdürlüğü olarak ilimizde eğitim faaliyetlerinin ve Acil Sağlık Hizmetlerinin işleyişi ve sürdürülebilirliği kapsamında imkanlarımız dahilinde desteklerimiz devam edecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.