Tekstil emekçilerine ziyaret

Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Batman’da bulunan tekstil alanına faaliyet yürüten tekstil fabrika ve atölyeleri çalışanlarını ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 28 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2019 13:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Batman’da bulunan tekstil alanına faaliyet yürüten tekstil fabrika ve atölyeleri çalışanlarını ziyaret etti. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret eden Belediye Eş Başkanı Dr. Demir ve Başkan Yardımcısı Aydın’a Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da halkla buluşmaya devam ettiklerini ve Belediye yönetimi olarak halkın sorunlarına yerinde çözüm bulmak, sorunları yerinde dinlemek amacıyla geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Belediye Eş Başkanı Dr. Demir, tekstil sektörünün Batman’da istihdama önemli katkı sağladığını söyledi. Çoğunluğu gençlerden oluşan tekstil çalışanlarıyla sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın da Batman Belediye çalışmaları ile ilgili tekstil çalışanlarını bilgilendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.