TEİAŞ Türkiye dördüncüsü oldu

U14 Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak ilk 4 takım arasına girmeyi başaran TEİAŞ Gençlik ve Spor U14 takımı, Kastamonu’da düzenlenen final serisi maçlarının ardından Türkiye dördüncüsü oldu.

Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 12:38:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

U14 Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak ilk 4 takım arasına girmeyi başaran TEİAŞ Gençlik ve Spor U14 takımı, Kastamonu’da düzenlenen final serisi maçlarının ardından Türkiye dördüncüsü oldu. Finalist takımlar olan Hekimoğlu Doğanspor (Trabzon), Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor A.Ş. ve TEİAŞ Gençlik ve Spor'un katıldığı final serisi maçlarında yarı finalde Sakaryaspor A.Ş. ile eşleşen Batman temsilcisi TEİAŞ Gençlik ve Spor, rakibine 2-0 yenilerek final oynama şansını yitirdi. Manisa ve Sakarya temsilcilerinin karşılaştığı finalde Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında Hekimoğlu Doğanspor ile karşılaşan TEİAŞ Gençlik ve Spor, rakibine üstünlük sağlayamadı ve Türkiye Dördüncüsü olarak Batman’a döndü. TEİAŞ Gençlik ve Spor’un yakaladığı başarı, Batman’da alkışlandı. Maçın andından kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı İlhan Baran, “Türkiye şampiyonu olamadık. Üzgünüz. Türkiye 4. olduk. Bin 400 takım arasından sıyrılıp, bu başarıya imza atan başta kendisi küçük, yüreği büyük sporcular olmak üzere hocalarımız ve bizi dualarıyla destekleyen herkese teşekkürler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.