‘Tedbirler halkın sağlığı için önemli’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararların halkın sağlığı için önemli olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 17:37:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararların halkın sağlığı için önemli olduğunu söyledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kaplan, “İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs tedbirleri kapsamında 81 İl Valiliğine gönderilen genelge ile alınan tedbirlerin uygulanması gerekli. Tedbirler korona virüsünün yayılmaması için önemli. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor ve topyekûn mücadele kültürünü geliştirmemiz gerekiyor. Alınan tedbirlerde halkımızın ve esnafımızın panik yapmasına gerek bulunmuyor, çünkü hem gıda maddeleri hem temizlik maddelerinin üretiminde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Alınan tedbirler halkımızın sağlığı için çok önemlidir” dedi. Ayrıca bu süreçten ekonomik olarak olumsuz etkilenecek esnafımızın mağduriyetinin giderilmesini isteyen Başkan Kaplan, hükümetin alacağı ekonomik önlem paketinde esnafların (kira, vergi, SGK, Bağkur, işçi) giderleri göz önünde bulundurulması talebinde de bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.