Taziye evlerine sedir ve masa desteği

Batman Belediyesi, Batman’ın değişik mahallelerinde bulunan 18 taziye evi için mahalleli ve ilgililerden gelen taleplere olumlu yanıt vererek taziye evlerine 400 sedir ve 800 sehpanın dağıtımını gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:27:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi, Batman’ın değişik mahallelerinde bulunan 18 taziye evi için mahalleli ve ilgililerden gelen taleplere olumlu yanıt vererek taziye evlerine 400 sedir ve 800 sehpanın dağıtımını gerçekleştirdi. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, halkın acılı günlerindeki dayanışmasında önemli bir sosyal işlevi olan ve konuk ağırlamada fiziksel mekan ihtiyacını karşılayan taziye evlerine yeni malzeme yardımında bulundu.  Batman şehir merkezinde bulunan taziye evlerindeki; sandalye, masa yetersizliği ve kullanışsızlığından kaynaklı olarak mahallelilerden gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, bu ihtiyaçların çözümüne yönelik olarak 18 taziye evine 400 sedir ve 800 sehpa teslim etti. Taziye evlerinin eksikliklerini de giderme konusunda Belediyenin önemli çalışmalar yürüttüğünü belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, örf ve adetlerimizde önemli bir yeri olan taziye kültürünün daha iyi şartlarda yerine getirilmesi için imkânlar dâhilinde Batman’da hizmet veren taziye evlerine gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.