‘Taziye evleri ve parka mescid projeleri takdire şayan’

Belediyenin taziye evlerinin yemek ve içecek dâhil tüm masraflarını karşılama ve Atatürk Parkına mescit yapma projelerinin takdire şayan olduğunu belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, projelere katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.01.2022 10:38:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediyenin taziye evlerinin yemek ve içecek dâhil tüm masraflarını karşılama ve Atatürk Parkına mescit yapma projelerinin takdire şayan olduğunu belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, projelere katkı sağlayanlara teşekkür etti. Belediyenin hayata geçirdiği projelerle ilgili teşekkür açıklaması yapan Şahin, “Hüda Par Batman İl Başkanı olarak, Batman halkına hizmet eden bütün kurumları ara ara yaptıkları hizmetler için anıyor ve teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda Batman Belediyesinin son zamanlarda özellikle daha önce halkımız adına önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdiğimiz ve vurguladığımız, Atatürk Parkında bir mescidin yapılması projesi. Buraya mescidin yapılacak olması, başta bizleri olmak üzere halkımızı da sevindirmiştir” dedi.

Taziye evlerinin büyük öneme haiz olduğunu belirten Şahin, “Halkımız arasında taziye evlerinin çok büyük bir önemi var. Zira kültürümüzde taziyeler en az 3 gün sürmekte ve yoğun bir şekilde geçmektedir. Taziye sahiplerinin hem yasları var, hem yoğunluk ve meşguliyetleri var. Bu insanlar misafirleri mi karşılasınlar, hüzünlerini mi yaşasınlar, hizmete mi koşsunlar. Ciddi bir sıkıntı ve masraf söz konusu idi. Batman’da hemen hemen her mahallede bulunan taziye evlerinin masraflarının belediye tarafından üstlenilmesi çok güzel bir girişim” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ve projelere katkı sağlayan herkese teşekkür eden Şahin, “Bu hizmetlerinden dolayı, başta Belediye Başkan Vekili Sayın Hulusi Şahin Beye ve belediye yetkililerine, partimiz ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Bunlar çok güzel hizmetler. Bu hizmetlerin devamının sağlanmasını diliyoruz. Bizler yapılan olumlu icraatları destekleyerek yanında duruyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.