‘Tarımın destekçisi olacağız’

Yeniden Refah Partisi yerel medyalara yapmış olduğu ziyaretler sonrasında sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıf ziyaretlerine başladı.

Yaşam Yayın: 14 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2020 12:59:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi yerel medyalara yapmış olduğu ziyaretler sonrasında sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıf ziyaretlerine başladı. İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, İl Başkan Yardımcısı Şefik Aydın, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Temiz ve İl Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Batman Ziraat Odası’nı ziyaret ettiler.  Aydın, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ile tarıma, tohuma ve desteklere dair yapılan çalışmalar, politikalar ve destekler konusunda genel bir istişarede bulunduklarını söyledi.  Batman Ziraat Odası Başkanı Aydiş  “Batman’da lavanta ekimi yaptık ve hasadı yüksek verimlilikle gerçekleştirdik. Hep aynı ürünün ekilmesinden, örneğin mısırın toprağa verdiği zarardan dolayı farklı bir ürün yetiştirme yolunda adım attık ve lavantanın bizim toprağımıza uyumunu gördük ve kaliteli mahsül elde ettik” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise Yeniden Refah Partisi olarak tarıma ve yeni ürün çeşitliliğinin destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.