Tarıma Dayalı İhtisas OSB yeri belirlendi

Vali Hulusi Şahin Batman’da yapılacak Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) için Batı Raman bölgesindeki Binatlı Köyü Merasında belirlenen alanda incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 26 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.12.2019 16:07:31
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin Batman’da yapılacak Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) için Batı Raman bölgesindeki Binatlı Köyü Merasında belirlenen alanda incelemelerde bulundu. Alanda incelemelerde bulunan Vali Şahin,  yapılacak olan Tarıma Dayalı İhtisas (Hayvancılık) Organize Sanayi Bölgesi için yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sırasında Vali Şahin’e, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü, Ticaret İl Müdürü,  Batman OSB Müdürü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Batman Ticaret Borsası Başkanı, DİKA Batman Temsilcisi,  Batman Koçerler Derneği Başkanı, Batman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği ve Batman İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği temsilcileri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.