Tarihi ve turistik yerleri gezdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında İzmir Beydağ ve Kiraz ilçelerinden gelen öğrenci kafilesi, Batman’ın tarihi ve turist yerlerini gezdiler.

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 11:47:10
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Ziyaretin ikinci gününde Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünü ziyaret eden İzmirli öğrencilere, yetkililer tarafından üniversite hakkında bilgi verildi. Üniversite ziyaretinin ardından Türkiye'de petrolün ilk çıkarıldığı Batı Raman Petrol sahasını gezen öğrenciler, petrol üretim faaliyetlerini yerinden izlediler. Öğrenciler daha sonra birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihi Hasankeyf’i ziyaret ederek, Zeynel Bey Türbesini, tarihi Hasankeyf kalesini gezdiler ve tarihi çarşıda alışveriş yaptılar. Öğrencilerle bir araya gelen Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet edip, tarihi ilçe hakkında öğrencilere bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.