TARIMSAL ÜRETİM DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANDI

Koronavirüsü salgını ile mücadele kapsamında bitkisel ve hayvansal üretimin devamı ve tedarik zincirinde aksaklık yaşanmaması için oluşturulan Tarımsal ve Hayvansal Üretimi İzleme ve Değerlendirme Kurul Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 23:07:55
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News
Koronavirüsü salgını ile mücadele kapsamında bitkisel ve hayvansal üretimin devamı ve tedarik zincirinde aksaklık yaşanmaması için oluşturulan Tarımsal ve Hayvansal Üretimi İzleme ve Değerlendirme Kurul Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Demir, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ilgili şube müdürleri katıldı. Batman'da tarım ve hayvansal üretim faaliyetleri ile gıda üretimi gibi hususların ele alındığı toplantıda; koronavirüsle mücadele döneminde bitkisel ve hayvansal üretimi ile ilgili tespit edilen problemleri ortadan kaldırmaya yönelik yapılması gerekenler, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanması için alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.