Taekwondoda Türkiye derecesi yaptılar

Taekwondo Federasyonu İşitme Engelliler Türkiye taekwondo şampiyonasında Batman’ı temsil eden sporcular dereceyle döndü.

Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 16:57:29
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Taekwondo Federasyonu İşitme Engelliler Türkiye taekwondo şampiyonasında Batman’ı temsil eden sporcular dereceyle döndü. 02-06 Mayıs  tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan şampiyonada Batman’dan katılım sağlayan 3 sporcunun Türkiye derecesi yapması büyük bir sevinçle karşılandı. Türkiye Gençler 63. Kg’da Yusuf Eronat finalde rakibini yenerek şampiyon oldu. Yine 73 kiloda Mustafa Güneş ve 80 kiloda Erkan Tutuman Türkiye üçüncüsü oldu. Öte yandan 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Yusuf Eronat bu yıl Kasım ayında Antalya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına Batman’ı ve Türkiye’yi  Milli Takım formasıyla temsil etmeye hak kazandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.