TAEKWONDODA TÜRKİYE 3’CÜSÜ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) Türkiye finalinde Batman’dan Satınur Çöl, taekwondoda 59. kilo yıldız bayanlarda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 15:53:44
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) Türkiye finalinde Batman’dan Satınur Çöl, taekwondoda 59. kilo yıldız bayanlarda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. 3-6 Mayıs 2019 tarihleri arasında Düzce’de yapılan finallere Batman’ı temsilen katılım sağlayan Satınur Çöl, büyük bir başarıya da imza atmış oldu. Hedefinin daha çok çalışıp Türkiye, Avrupa ve Dünya dereceleri almak olduğunu belirten Satınur Çöl, daha çok çalışacağını da sözlerine ekledi. Antrenör Habip Çelik ise Türkiye birinciliğini basit puanlarla verdiklerini ve haklarının Türkiye birinci olmak olduğunu ifade etti. Türkiye üçüncüsü olan Satınur Çöl ve antrenörü Habip Çelik’i tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.