Taekwondo şampiyonası sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Taekwondo İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Taekwondo Bölge Şampiyonası 263 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Yayın: 22 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.11.2021 13:54:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Taekwondo İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Taekwondo Bölge Şampiyonası 263 sporcunun katılımıyla sona erdi. Taekwondo şampiyonasına Batman’ın yanı sıra, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Van ve Iğdır illerinin sporcuları katılım sağladı. 20-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Spor salonunda yapılan Taekwondo şampiyonasında Batman kulüplerinin sporcuları minik ve yıldızlar kategorilerinde 34 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Batmanlı sporcular minikler kategorisinde 3 altın, 5 gümüş, 9 bronz, yıldızlar kategorisinde ise 3 altın, 5 gümüş ve 9 bronz madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu. Şampiyonaya minikler ve yıldızlar kategorilerinde Batman’dan toplam 61 sporcu katılım sağladı. Düzenledikleri bütün organizasyonlarının bir yarışmadan çok, festival havasında geçtiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kentin sportif faaliyetlerle olumlu bir şekilde gündeme gelmeye devam edeceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.