Taciz olayı ile ilgili belediyeden açıklama

Basın yayın organlarında ‘Belediyede taciz skandalı’ şeklinde haberlerin çıkmasının ardından belediyeden açıklama geldi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 11:33:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Basın yayın organlarında ‘Belediyede taciz skandalı’ şeklinde haberlerin çıkmasının ardından belediyeden açıklama geldi. Taciz olayı ile ilgili Batman Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; “Olay ile ilgili olarak yapılan incelemede Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünde çalışmakta olan Z.Ç. adlı kadın personelin  Batman İl Emniyet Müdürlüğüne başvurarak  aynı birimde çalışan M.Ş.K isimli şahsın  kendisine sarkıntılık  yaptığını iddia ederek şikayetçi olduğu öğrenilmiştir.  (20.01.2020 tarih ve 3135 sayılı şikayet beyanı)   Z.Ç. beyanında Birim Müdüründen de olaya duyarsız kaldığı gerekçesiyle şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olayın öğrenilmesi üzerine Belediye Başkanlığımız olayın incelenmesi için belediye avukatını soruşturma yapmakla görevlendirmiştir. Olay hem Cumhuriyet Savcılığı hem de yönetimimiz tarafından titizlikle incelenmektedir. Belediyemizde böylesi bir iddianın varlığı bile bizi rahatsız etmektedir. Şikayet konusu iddiayı titizlikle incelediğimizi ve sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla bildiririz” denildi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.