Suudi Arabistan’da barış elçisi gibi

Suudi Arabistan’da 30 yıldan fazla çeşitli sektörlerde hizmet veren Batmanlı işadamı Şükrü Gülsever, adeta barış elçisi gibi çalışıyor.

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 21.05.2018 15:20:32
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 

Suudi Arabistan’da 30 yıldan fazla çeşitli sektörlerde hizmet veren Batmanlı işadamı Şükrü Gülsever, adeta barış elçisi gibi çalışıyor. Türkiye’den giden ve olumsuzluklar yaşayan birçok vatandaşın imdadına yetişen Batmanlı işadamı Gülsever, son olarak World Mar alışveriş merkezinin önündeki arazi meselesinde arabulucu olmuş ve sorunun çözümünde katkı sunmuştu. 30 yıldan fazla ailesiyle Suudi Arabistan’da yaşayan Batmanlı iş adamı Gülsever; “Burada hemşerilerimizin ve Türkiye’den gelen vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Onların sıkıntılarında en ufak bir katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere. Bizler Suudi Arabistan’da örnek kişiliğimizle, dürüstlüğümüzle, çalışkanlığımızla, dik duruşumuz ve hizmetlerimizle ilimizi ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmenin çabasındayız” dedi. Gülsever ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini ofisinden eksik etmiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.