Süt ve süt ürünleri denetimi yapıldı

​Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol ekipleri tarafından kentte faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri fabrikası denetimi yapıldı.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 21.07.2020 17:04:55
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

​Batman İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol ekipleri tarafından kentte faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri fabrikası denetimi yapıldı. İl Müdürü Mehmet Gün'ün eşlik ettiği denetime, Gıda ve Yem Şube Müdürü Hakan ileri ve Gıda Kontrol ekipleri katıldı. Denetimde; üretim yapan tesisin fiziki şartları, hijyen koşulları ile süt ve süt ürünlerin oda içerisindeki sıcaklıkları denetlendi. Ayrıca Gıda Kontrol ekipleri tarafından 2020 yılı il gıda numune alma planı kapsamında incelemeleri yapılmak üzere süt ve süt ürünlerinden numuneler alındı.                                           

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.