SÜPER LİG TAKIMLARI AĞIRLANACAK

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu’nun ortaklaşa organize ettiği, Süper Lig müsabakalarının kadınlar ve erkeklerin 4. etapları Batman’da oynanacak.

Yayın: 27 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2019 17:04:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Masa Tenisinin Süper liginde mücadele eden kadın ve erkek takımlarını ağırlayacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, tüm alt yapı çalışmalarını bitirdiklerini söyledi. Eren; “02-03 Mart 2019 tarihleri arasında Masa Tenisi Federasyonu’nun 2018-2019 Faaliyet Programında yer alan Süper Lig 4. Etap müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. 19 Mayıs Spor Salonunda 2 gün sürecek müsabakalara 15 erkek ve 16 kadın takımı katılım sağlayacak. Aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursa Spor, İstanbul ve daha birçok büyük kulübün takımları da yer alıyor. 2 gün sürecek Masa Tenisi festivaline tüm Batman halkını davet ediyoruz. İlimizin tanıtımı için büyük bir şanstır. Organizasyonun yapılmasında sayın Valimiz Hulusi Şahin, Batman Belediye Başkanımız Ertuğ Şevket Aksoy, İl Özel İdaremiz ile kamu kurum ve kuruluşlar büyük bir destek veriyor” diye konuştu. İl Müdürü Eren ayrıca, toplamda 31 Süper Lig takımından yaklaşık 200 sporcu, antrenör, idareci ve hakem ağırlayacaklarını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.