Su kuyuları tam kapasite

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Su Kuyuları alanı ve Belediye Atık Su Arıtma Tesisi’nde denetimlerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaşam Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 11:13:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Su Kuyuları alanı ve Belediye Atık Su Arıtma Tesisi’nde denetimlerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Su Kuyuları alanı ve Belediye Atık Su Arıtma Tesisi’nde ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eş Başkan Korkmaz’a,  Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Nevzat Nemcik ve Mehmet Zeki Hedekoğlu, belediye meclis üyeleri ile belediye birim müdürleri eşlik etti. Batman’ın su ihtiyacını karşılayan su kuyuları ile su pompalama merkezlerini ziyaret eden Belediye Eş Başkanı Korkmaz, Batman’ın su ihtiyacını karşılayacak yeterli alt yapı ve su kuyularına sahip olduklarını belirterek özellikle yaz aylarında yaşanan su kesintilerinin artan su kullanımı ve elektrik kesintilerinden kaynaklı olduğunu belirtti. Belediye Atık Su Arıtma tesisinde de incelemelerde bulunan Belediye Eş Başkanı Korkmaz ve beraberindekiler, tesiste yapılan arıtma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alırken tesisin kapasitesinin arttırılması konusunda çalışmaların yapılacağı bilgisini aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.