Su kesilince Beşiri’den su temin ettiler

Batman Belediyesi ve DEDAŞ arasındaki elektrik borcu krizi nedeniyle suları kesilen Batmanlılar, Beşiri ilçesinden su ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 14:05:55
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

“PERİŞAN OLDUK”

İki kurum arasındaki anlaşmazlık nedeniyle günlerce suları kesilen Batmanlılar, su ihtiyaçlarını gidermek amacıyla farlı yöntemlere başvurdu. Su sorunu yaşayan vatandaşlar, çareyi Beşiri ilçesinden su temin etmede buldu. Araçlarıyla Batman'dan yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kıra Dağı mevkiine giden vatandaşlar, çeşme başından bidonlara doldurdukları suları evlerine götürdü. Batman Belediyesi ve DEDAŞ arasındaki elektrik borcu krizinin kendilerine yansıtılmasına tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerin sorumluluktan kaçtığını belirttiler. Batman’ın adeta sahipsiz bir şehir olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Günlerdir evimizin suları akmıyor. Perişan olduk. Bunun için camiye gittik, orada da sular akmıyordu. Kuyuları olan komşularımıza da gittik ama yine su bulamadık. Mecburen Kıra Dağı mevkiine gelmek zorunda kaldık. Su kesintisi insanlık dışıdır” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.