“STK’ların çabalarını takdirle karşılıyoruz”

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, STK’ları ziyaret kapsamında Memur-Sen, Sağlık-Sen ve Yedi Hilal Derneklerini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 16:13:13
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, STK’ları ziyaret kapsamında Memur-Sen, Sağlık-Sen ve Yedi Hilal Derneklerini ziyaret etti. Batman’la ilgili eğitim, sağlık ve sendikal hakların konuşulduğu ziyarette düşüncelerini belirten Polat, “Çalışmalarını yakinen takip ettiğim sivil toplum kuruluşlarımızın çabalarını takdirle karşılıyorum. STK’lar bizim doğru kararlar vermemizde etkin olduğu gibi halkın sorunlarını öğrenmemizde ise hem gözümüz hem de kulaklarımızdır” dedi. Gelecek Partisi olarak STK'lara verdikleri öneme değinen Polat, Batman’ın sorunlarının çözümü noktasında STK'larla birlikte beyin fırtınası gerçekleştirmeyi çok önemsediğini ve bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.