“SPORDA MARKA ŞEHİR OLACAĞIZ”

Aktif ve başarılı çalışmalara imza atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve Vali Ahmet Deniz'in büyük destekleriyle, sporda marka şehir olacaklarını söyledi.

Yayın: 08 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 08.05.2018 14:01:12
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Eren, özellikle 15 bin kişilik stadyum, 19 Mayıs tesislerinde yeni bir sahanın yapılması ve eski sahanın zemininin değiştirilmesi, Sason ilçesine yeni bir sentetik çim sahanın yapılması, okullara kapalı cep spor salonları, yeni halı sahalar, atletizm pisti, ilçelere gençlik merkezleri ve buna benzer birçok spor yatırımıyla 7'den 77'ye herkes spor yapma imkanı bulacağını söyledi. Eren, Batman'ın sportif başarılar ve yatırımlarda hak ettiği konuma gelmesi için yeni projeler üzerinde durduklarını söyledi. Eren; "Göreve geldiğimiz günden beri sayın Vekilimiz Ataullah Hamidi ve sayın Valimiz Ahmet Deniz'in desteğiyle spor çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Batman halkına ve gençliğine yaptığımız tüm hizmetler onların desteğiyle hayata geçmektedir. Spor yatırımlarını ciddi anlamda önemsiyoruz. Bunların yanında ihtiyaç halinde tüm spor branşlarına malzeme desteği devam edecektir" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.