‘Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana’ projesi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal medyadan uzaklaşıp sosyal meydana inmesi için bir dizi etkinlik yaptı.

Yaşam Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 15:52:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sosyal medyadan uzaklaşan gençler, Gençlik Merkezi bünyesinde verilen  Dart, Golf, Yöresel Halk Oyunları, Müzik, mesleki, sanatsal, kültürel ve sportif birçok kursta gönüllerince eğlenip sosyal medyada uzaklaştılar. Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, “Vaktimizin birçoğunu ayırdığımız sosyal medyadan bir nebze uzaklaşıp, birlik ve beraberlik ruhu içinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirerek gençlerimizle Batman Gençlik Merkezi’nde sosyal meydana indik. Sosyal medyadan, sosyal meydana indiğimiz bu soğuk kış gününde sıcacık Batman Gençlik Merkezi’ne gelen gençlerle hem gezdik, hem eğlendik ve hem de öğrendik. Kurs etkinliklerimizin sonunda gençlerimizle atölyelerimizi ziyaret ederek Has Odada da Sosyal Medya Ahlakını hasbihal ettik” diye konuştu.  Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, gençlerin sosyal medyayı doğru kullanmaları gerektiğini belirterek şöyle konuştu : “Gençlerimiz sosyal medya ve iletişim araçlarını doğru ve verimli kullanırsa kendilerini geliştirirler. Ancak bütün bunlara rağmen sosyal etkinliklerden uzak kalmamaları gerekir. Bizim amacımız gençlerimizin vermiş olduğu kurslarda kaynaşmalarını sağlamak ve kendilerini geliştirmelerine imkân vermektir. Bütün bunlarda en önemli etken ise ahlaklı bireyle yetiştirmektir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.