‘Sorunlara duyarlı olmaya devam edeceğiz’

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, son yağışlarla küçük çaplı heyelanın yaşandığı Memur Sen toplu konutları alanında incelemelerde bulundu.

Asayiş Yayın: 08 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2019 14:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, son yağışlarla küçük çaplı heyelanın yaşandığı Memur Sen toplu konutları alanında incelemelerde bulundu. Söz konusu TOKİ'nin Anaokulu, İlkokul ve bazı konutlarının risk altında olduğu gözlemlendi. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Cami ve bazı binalar ne kadar risk altında, bunun ilgililerce tespit edilmesini öneriyoruz. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği olarak uzmanları ve ilgili birimleri alana davet ediyoruz. Dernek olarak alanı gezdik, durumu görüntüleyip kamuoyuna aktardık. Gerekli tedbirlerin alınması ilgili kurumların görevidir. Sorunlara duyarlı olmaya devam edeceğiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.