‘SORAÇAN YANGINI BİZİ ÜZDÜ’

HÜDAPAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Soraçan AVM’deki yangının büyük üzüntü yarattığını belirterek, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 11:41:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDAPAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Soraçan AVM’deki yangının büyük üzüntü yarattığını belirterek, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Şahin, “Batman'ımızın büyük alışveriş merkezlerinden Soraçan'ın bir yangında kullanılamaz duruma gelmesi bizi üzdü. Bir aile sermayesi aynı zamanda ilimizin ve bölgemizin sermayesinden bir parçayı yitirmiş olmak elbette bizi üzer. Bununla birlikte Batman olarak ciddi bir şekilde istihdam alanlarına ihtiyaç varken, bir çok insanımızın işsiz kalışı, paralel olarak bir çok esnafımızın olumsuz etkilenmesi bizi gerçekten müteessir etti. Tek tesellimiz ölümlerin yaşanmamış olmasıdır. Soraçan AVM sahibi Hasan Açan ve varsa ortaklarına geçmiş olsun dileklerimi sunar, Allah'u Teâlâ’nın zararlarının yerini lütfuyla kendi hazinesinden doldurmasını dilerim. Bu büyüklük ve ciddiyetteki işyerlerimizin özellikle yangına karşı erken uyarı sistemlerinin daha hassas ve faal olması gerekir. Bununla birlikte benzer durumlara karşı her tedbirin hassasiyetle alınması gerekir zira, benzer durumlarda yılların kazanımı bir anda kayıp edilebildiği gibi Allah muhafaza can kayıpları da yaşanabilmektedir. Netice itibariyle insanoğlunun eseri olan işlerde eksiklikler de olacaktır. Rabbim bu işyeri sahiplerini ve Batman halkımızı beterinden korusun. Devletin bu gibi durumlarda destek amaçlı yapması gerekenlerin de olması lazım. Zira Batmanımızın sermaye ve istihdam alanlarına ihtiyacı vardır. Yıllarca biriktirilmiş bir servetin ve yüzlerce esnaf ve çalışanın yüzüstü bırakılmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.