Söğüt güven tazeledi

Batman Hak – İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Konfederasyonun yönetim kurulunun aldığı karar ile tekrar İl Başkanlığına ataması yapıldı.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 16:36:34
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman Hak – İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Konfederasyonun yönetim kurulunun aldığı karar ile tekrar İl Başkanlığına ataması yapıldı. Uzun zamandan beri İl Başkanlığı görevini yapan Söğüt’ün tekrar atamasının yapılması, emekçiler arasında sevinçle karşılandı. Kendisine güvenen Hak–İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Söğüt, hiç kimseyi mahcup etmeyeceğini söyledi. Başkan Söğüt; “Batman’da emekçilerimize yönelik yaptığımız çalışmalar ortadır. Genel Merkezimizin takdiri bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. İşçi ve emekçilerimiz için, yönetim ve temsilcilerimizle birlikte her zamankinden daha çok çalışacağız. Omuzlarımıza yüklenen yük ve sorumluluk artmıştır. Bundan da son derece onur ve gurur duydum” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.