‘Siyaset, halkla iç içe olmayı gerektirir’

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz beraberindeki heyetle birlikte, zihinsel, bedensel ve konuşma güçlüğü çeken bireylere yönelik eğitimler veren Gül Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Gündem Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 16:02:04
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz beraberindeki heyetle birlikte, zihinsel, bedensel ve konuşma güçlüğü çeken bireylere yönelik eğitimler veren Gül Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Sınıfları da ziyaret eden Durmaz, öğrencilerle yakından ilgilendikten sonra öğretmenlerden verilen dersler ve eğitimlerle ilgili bilgiler aldı. Durmaz; “Siyaset, halkla birlikte ve halkla iç içe olmayı gerektiriyor. Siyaseti, milletin ve memleketin maslahatı ve menfaati için yapmak gerekir. Siyasete atıldığımız günden bugüne hep bu düşüncelerle çalışmalar yaptık. Halkımızın sorunlarının çözümünü önceliğimiz yaptık ve sadece seçimler için değil sürekli ziyaretler yapıp vatandaşları dinledik. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunların çözümü için de girişimlerde bulunduk” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.