Sinema akademisi eğitimleri başladı

Belediye, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle hazırlanan Hasan B. Sabit Sinema Akademisi eğitimleri başladı.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 12:31:35
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Belediye, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle hazırlanan Hasan B. Sabit Sinema Akademisi eğitimleri başladı. Sinema Akademisi eğitimlerinin açılış programına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, Oyuncu ve Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan B. Sabit Sinema Akademisi Genel Koordinatörü Cemil Nazlı, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eldar İbrahimoğlu ile eğitim almaya hak kazanan kursiyerler katıldı. Yapılan başvurular arasında değerlendirilmeye alınan ve mülakatlar sonucu Sinema Akademisi Eğitimlerine katılmaya hak kazanan 25 kursiyere 8 gün sürecek programda senaryo yazarlığı, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, kurgu montaj teknikleri, oyuncu eğitimi, film okumaları ve film yapımı workshop eğitimleri ücretsiz olarak verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.