Sinema akademisi başvuruları başladı

Belediye, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle senaryo yazarlığı, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği ve kurgu montaj teknikleri alanında 18-25 Eylül 2020 tarihleri arasında eğitim düzenliyor.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 16:17:23
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Belediye, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle senaryo yazarlığı, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği ve kurgu montaj teknikleri alanında 18-25 Eylül 2020 tarihleri arasında eğitim düzenliyor. Belediyenin, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Atölyelerinde gerçekleştireceği eğitime katılan katılımcılara senaryo yazarlığı, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, kurgu montaj teknikleri, oyuncu eğitimi, film okumaları ve film yapımı workshop eğitimleri ücretsiz olarak verilecek. Son başvuru tarihi 15 Eylül 2020 olan eğitime katılım kontenjanı sınırlı olup başvurmak isteyenlerin https://t.co/wTmH9mF3V1 linkinde yer alan formu doldurup ön başvurularını gerçekleştirebilirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.