Şeyh Halit için yüzlerce çadır kuruldu

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında başlayan ve binlerce müridin katılımıyla gerçekleştirilen Şeyh Halit Türbesi ziyaretleri için hazırlıklar tamamlanıyor.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 02.05.2018 14:17:17
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Cumartesi günü başlayacak olan ziyaret etkinliklerine ülkenin dört bir yanından gelecek olan ve sayıları 40 bini aşması beklenen etkinlikler için Şeyh Selman Bağdu yaptığı açıklamada, “Bizler dayanışmanın, kardeşlik ve barışın sağlanmasına vesile olmanın çabası içindeyiz. Cumartesi gününden itibaren başlayacak olan cemai ziyaretlerimiz Pazar günü sona erecek ve buraya gelecek olan 40 bine yakın misafirimizi yolcu edeceğiz. Bu etkinliğimize tüm Batmanlı kardeşlerimizin de davetli olduğunu ifade etmek isterim” dedi. Ziyaret için konuklara 6 bin çadır kurumu devam ederken, her türlü tedbirlerin alındığı da belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.