Sevilen oyun tekrar sahnelendi

Batman Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri programı kapsamında tiyatro severleri William Shakespeare'in Xewna Şeveke Havînê (Bir Yaz Gecesi Rüyası) adlı Kürtçe tiyatro oyunuyla buluşturdu.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:32:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri programı kapsamında tiyatro severleri William Shakespeare'in Xewna Şeveke Havînê (Bir Yaz Gecesi Rüyası) adlı Kürtçe tiyatro oyunuyla buluşturdu. Xewna Şeveke Havînê Kürtçe tiyatro oyununu kasım ayında ilk defa Batman’da seyirciyle buluşturan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sevilen tiyatro oyununu yoğun ilgi üzerine hafta sonu tekrar seyirciyle buluşturdu.Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununu Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever beğeniyle izledi.

Romantik komedya türünde karışık ilişkiler üzerinden aşk ve evlilik kavramlarını komik bir dille sahneye yansıtan William Shakespeare'in Xewna Şeveke Havinê Kürtçe tiyatro oyunu seyircilere bol kahkahalı bir gece yaşattı. Gecenin sonunda sahneye çıkarak sergiledikleri performanstan dolayı oyuncuları kutlayan Belediye Eş Başkanı Dr. Demir, tiyatro oyuncuları ve seyircilerle birlikte sahnede halay çekerek gecenin tadını çıkardılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.