Sevek’te incelemelerde bulundular

Sason Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Dicle Kalkınma Ajansına (DİKA) teklif edilen ve DİKA tarafından uygun görülen ‘Sevek Doğa Turizmi Projesi’ ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 17:54:49
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Sason Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Dicle Kalkınma Ajansına (DİKA) teklif edilen ve DİKA tarafından uygun görülen ‘Sevek Doğa Turizmi Projesi’ ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serdar Şahin, İnşaat Mühendisi Garip Kılıç, Peyzaj Mimarı Eda Demir Ediz, Elektrik Teknikeri Seyfettin Manap ve firma yetkilileriyle birlikte Yeni Mahalle ile Sevek Mahallesi arasında yer alan ve halkımız tarafından Sevek olarak bilinen alanda incelemelerde bulundu. Kaymakam Özadalı, Proje dahilinde asırlık çınarların korunmasına ve tarihi su değirmeni kalıntılarına zarar verilmemesini istedi. Özadalı, “Yapılan çalışmalarla yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, ahşap köprüler ve piknik alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, güzel olan Sason’umuzu daha da güzelleştireceğiz” dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.