Şerzat ve Xece’den coşku dolu konser

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde sahne alan Şerzat ve Xece, Batmanlı hayranlarına coşku dolu bir gece yaşattı.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 14:30:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde sahne alan Şerzat ve Xece, Batmanlı hayranlarına coşku dolu bir gece yaşattı. Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere HDP Batman Milletvekili Nejdet İpekyüz, Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Mehmet Salih Çetinkaya, Bekirhan Beldesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, HDP Batman İl Eş Başkanı İkram İrgi ve salonu hınca hınç dolduran yüzlerce müziksever katıldı. Sahnedeki performansları ve söyledikleri şarkılarla sevenlerine doyumsuz bir gece yaşatan genç sanatçıların şarkılarına tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren sanatçılar, gösterilen ilgiden dolayı ve kendilerini Batmanlı sevenleriyle buluşturan Batman Belediyesi Eş Başkanlarına ve tüm konser paydaşlarına teşekkürlerini ilettiler. Konserin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz,  “Konser salonunu tıklım tıklım dolduran Batmanlı vatandaşımızı güzel bir programda bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık. Batman Belediyesi olarak sizlere hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz, sizler hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layıksınız. En sevilen sanatçıları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz“ diye konuştu. Konser sonunda sanatçı Şerzat’a Bekirhan Belde Eş Başkanı Gülistan Sönük, Xece’ye ise Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz Batman’ın simgesi olan petrol pompası maketini takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.