Şerzan Kurt Öykü Ödülü için başvurular başladı

Eğitim Sen Batman Şubesi tarafından her yıl organize edilen Şerzan Kurt Öykü Ödülü Yarışmasının bu yıl 10’uncusu düzenlenecek.

Yaşam Yayın: 11 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 11.05.2020 18:44:45
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Eğitim Sen Batman Şubesi (Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası) Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü İkinci sınıf öğrencisi iken 12 Mayıs 2010 tarihinde, Muğla’da yaşanan öğrenci olayları sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şerzan Kurt (1989-2010) anısına düzenlenen öykü yarışmasının onuncusunu düzenliyor.  Onuncu yarışmanın amacının; edebiyata özgün yapıtlar kazandırmak ve Türkiye’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekmek olduğu belirtildi. Katılımcılar daha önce herhangi bir yerde (kitap, dergi, internet vs.) yayımlanmamış ve ödül almamış bir öyküyle yarışmaya katılabilecek. Yarışmada Kürtçe ve Türkçe eserlere ayrı ayrı ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin serzankurt2011@gmail.com adresine, 15 Eylül 2020 tarihine kadar başvurabilecek. Yarışmada dereceye giren eserlere ödülleri, 9 Kasım 2020’de gerçekleştirilecek bir etkinlikle verilecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.