‘Sergi’ Köprüsü kuruldu

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Karma Sergi’ öğrencilerin ilgisini topladı.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.10.2018 16:41:25
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşen etkinlik, Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İlhami Kaya’nın şefliğindeki öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılarla başladı.  Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Hasan Toğrul’un yanı sıra Üniversite personeli, öğrencileri ve davetliler katıldı.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toğrul, ‘‘Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Aydın Durmuş’un destek ve katkıları sayesinde Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi arasında bir ‘Sergi Köprüsü’ kurmuş olduk. Öğrencilerimiz için bu serginin açılması oldukça önemlidir. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.