‘Şeref tribünü ücretli olsun’

Ekremoğulları Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özgül, 3. lig temsilcisi Petrolspor’un oynandığı sahada bulunan şeref tribününün destek amaçlı ücretli olması önerisinde bulundu.

Yayın: 30 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.12.2019 18:50:04
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Ekremoğulları Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özgül, 3. lig temsilcisi Petrolspor’un oynandığı sahada bulunan şeref tribününün destek amaçlı ücretli olması önerisinde bulundu. Her müsabakada şeref tribününde yüzlerce iş adamı, STK, Oda, kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin ücretsiz faydalandığının altını çizen Özgül, bunun en az 100 TL olacak şekilde ayarlanması gerektiğini söyledi. Özgül; “Takımımızın yeni yönetimini tebrik ediyor ve herkesin kendince destek olması temennisinde bulunuyorum.  Böylece hem şeref tribününde maçımızı izler,  hem de takımımıza destek olmuş oluruz.  Destek veren herkes şeref tribününde maçı izleme fırsatı verilsin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.