Seracılar teknik gezide

Vali Hulusi Şahin'in destekleriyle, Batman İl Özel İdaresi'nin bütçesinden karşılanan ve İl Müdürlüğünce de teknik destek sağlanan etkinlik kapsamında Batman’da seracılıkla uğraşan çiftçiler Antalya-Kumluca’da seralar bölgesini gezme şansı bulacak.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2019 17:55:36
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin'in destekleriyle, Batman İl Özel İdaresi'nin bütçesinden karşılanan ve İl Müdürlüğünce de teknik destek sağlanan etkinlik kapsamında Batman’da seracılıkla uğraşan çiftçiler Antalya-Kumluca’da seralar bölgesini gezme şansı bulacak. Teknik gezi sayesinde çiftçiler seracılık konusundaki tecrübelerine yeni bilgi ve deneyimler ekleyerek yeni gelişen teknolojiler hakkında bilgi sahibi olacak ve kazanmış oldukları deneyimleri kendi seralarında uygulama şansı bulacak. 23-27 Ekim  tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan teknik geziye; Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Abdulbaki Aşar, Kozluk İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Hakkı Sağlam, teknik personel ve 40 çiftçi katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.