‘Şer odaklarla mücadele içindeyiz’

Batman'ın Kozluk ilçesini ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti lokali, Hükümet Konağı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Yaşam Yayın: 20 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2019 16:45:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk ilçe ziyaretinde Bakan Yardımcısı Ersoy'u Batman Valisi Hulusi Şahin ve Kozluk Kaymakamı Osman Bilici karşıladı. AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ile beraber AK Parti seçim lokalini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. AK Parti Kozluk Belediye Başkan adayı M. Veysi Işık'tan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Ersoy, toplanan vatandaşları selamladı. Ersoy, terörle yapılan mücadeleyle bölgede huzurun hakim olduğunu söyledi. Ersoy, "Memleketimizin her köşesinin bugünkü bahar havasında coşkuyla, mutlulukla, heyecanla, birlik ve beraberlikle nice daha güzel hizmetlere kavuşabilmesi, nice daha güzellikleri karşılayabilmesi için mücadele ediyoruz. Memleketimizin her köşesinin bugünkü bahar havasında coşkuyla, mutlulukla, heyecanla, birlik ve beraberlikle nice daha güzel hizmetlere kavuşabilmesi, nice daha güzellikleri karşılayabilmesi için mücadele ediyoruz. Bu ülkenin her köşesinde mutlu olmasını istiyoruz. Sizlerin desteğinizle, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dosta güven düşmana korku veriyoruz. Ülke olarak şer odaklarınca yüzyıllardır mücadele içindeyiz. Çanakkale Zaferinde Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i ile omuz omuza mücadele ederek vatan savunmasını hep beraber sağladık" dedi.  Seçim sandıklarına gideceklerini hatırlatan Ersoy, "Yerelde bizlerin oyunu alarak bizleri temsil edecek belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz. Şunu unutmayın ki sizlerin oyları ile o koltuklara gelenler, sizlere hizmet etmek zorundadır. Sizin oylarla gelerek talimatları Kandil'den alan, belediyenin makine araç ve gereçlerini başka hizmetler için kullananlar sizlerin oyuna layık değildir" diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.