Şenlik havasında yarışma

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2018-2019 programında bulunan Kulüpler Arası halk Oyunları Yarışması, görkemli bir şekilde yapıldı.

Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 16:35:26
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2018-2019 programında bulunan Kulüpler Arası halk Oyunları Yarışması, görkemli bir şekilde yapıldı. Yarışmadan çok şenlik ve festival havasında geçen kulüplerarası Halk Oyunları yarışması sonrası dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmayı izleyen ve ekiplere başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. İl Müdürü Eren; “Halk Oyunları bir kültür ve zenginliğimizdir. Daha önce Okullar arasını yaptık. Şimdide ilimizdeki halk oyunları kulüplerinin yarışmalarını gerçekleştirdik. Dereceye giren ekiplerimiz ilimizi grup müsabakasında temsil edecekler. Şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.