Şehri karış karış geziyorlar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Batman programı öncesinde Batman İl Teşkilatı geniş bir heyet ile sahaya inerek, vatandaşları Kozluk kongresine davet etti.

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.04.2021 13:36:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Batman programı öncesinde Batman İl Teşkilatı geniş bir heyet ile sahaya inerek, vatandaşları Kozluk kongresine davet etti. Yarın Gercüş ve Hasankeyf'te İlçe binalarını açacak ve Çarşamba gün ise Kozluk'ta yapılacak olan kongreye katılacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Batman programı öncesinde DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki parti yönetimi ile Batman'ı karış karış gezdi. Vatandaşları Çarşamba günü saat 10.30'da Batman Gülistan Caddesi'nde Ali Babacan'ın katılımıyla düzenlenecek esnaf, halk buluşmasına ve saat 14.00'da yapılacak olan Kozluk kongresine davet eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, vatandaşlardan çok yoğun ilgi gördüklerini belirterek, "Türkiye’nin en kötü yönetildiği dönemi yaşıyoruz. Kurumların tam anlamıyla içi boşaltıldı. Yasaların, her türlü hakkın, hukukun çiğnendiği karanlık bir dönem yaşanıyor. Umutsuzluk bulutlarının esir aldığı ülkemizde esnafı, çiftçisi, emeklisi, memuru, öğrencisi Ali Babacan'ı bekliyor. Batman sokaklarında vatandaşlarımız bizi tam anlamıyla bağrına bastı. İlimizin bugüne dek gördüğü en geniş katılımlı ilçe kongresini Kozluk'ta yapacağız. Sokakların, milletin sesine kulak tıkayanların, onu istiskale yeltenenlerin bu ülkeye kazandıracak hiçbir şeyi kalmadı. Aydınlık yarınlar için değişim artık kaçınılmaz olmuştur" ifadelerini kullandı.             

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.