‘Şehitlerimizin acısı yüreklerimizde’

Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Valilik tarafından Şehit Yakınları ile Gazi ve Aileleri Onuruna düzenlenen yemek programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiler.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 10:53:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Valilik tarafından Şehit Yakınları ile Gazi ve Aileleri Onuruna düzenlenen yemek programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiler. Türkiye Petrolleri Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemek programına; Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin'in yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adalet Komisyonu Başkanı Utku Özdemir,  Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş,  kamu kurum yöneticileri,  şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Şahin, “Acılarımız taze, yaralarımız iyileşmiş değil hala hem fiziksel hem de kalbi yaralarımız var. Şehitlerimizin acısı yüreklerimizde. Bizler bu toprakların çok kıymetli olduğunu, düşmanların gözünün vatanımızda, bayrağımızda ve birliğimizde olduğunu zaten biliyorduk. O yüzden hudut boylarında ve gaza topraklarında her zaman Mehmetçiğimiz gözünü dört açmış topraklarımızı koruyordu. 15 Temmuz'da gördük ki, kendini Sureti Haktan gösterip, içimize sızmış ve bizleri içimizden yıkmak için tertipler yapan hain düşman, dış düşmandan çok daha tehlikeliymiş. 15 Temmuz’da çok büyük bedeller ödedik. Ancak bu sayede Türk Silahlı Kuvvetleri, içindeki hainleri o gece halkın desteğini de arkasına alarak temizledi. Bugün Türkiye 14 Temmuz'a göre daha güçlü Türk Silahlı Kuvvetleriyle, daha yerli ve milli bir istihbarat teşkilatıyla, güçlü polis teşkilatıyla ve adliyesiyle geleceğe umutla bakıyor. Bu şehitlerimizin, gazilerimizin ve sokakları dolduran milyonların sayesinde oldu. Bugün bu hadisenin üçüncü yılını anarken Türkiye'nin daha güçlü bir şekilde geleceğe doğru yürüdüğünü rahatlıkla söyleyebilirim. Bundan sonra yeni bir ihanet şebekesinin içimizde yuvalanmasına da asla ve asla fırsat vermeyeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız " diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.