Şehit ve gazi aileleri vakfından Kurtaran’a ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Sayın Taha Etiz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 11:40:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Sayın Taha Etiz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Taha Etiz'i makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, konuğuyla bir süre sohbet etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Etiz, gerçekleşen ziyarette şehit ve gazi ailelerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı İl Müdürü Kurtaran’a teşekkür etti. İl Müdürü Kurtaran da şehitlik ve gazilik mertebelerinin öneminden söz edip Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Gerçekleşen ziyaretin sonunda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Taha Etiz, Müdür Kurtaran’a Türk Bayrağı hediye etti. İl Müdürü Kurtaran da Etiz'e kitap hediye edip gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.