Şehit annelerinin günlerini kutladılar

Batman’ın Sason ilçesinde faaliyet gösteren Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve üyeleri Anneler Günü münasebetiyle ilçedeki şehit annelerini evinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:29:47
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman’ın Sason ilçesinde faaliyet gösteren Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve üyeleri Anneler Günü münasebetiyle ilçedeki şehit annelerini evinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Dernek Başkanı Mutalip Çelik, “Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret ederek ellerini öperek hayırlı dualarını aldık. Bütün şehit annelerimiz şunu iyi bilsin ki, bütün mehmetçik, polis ve güvenlik korucularımız, Türkiye'mizin 82 milyon vatandaşının evladıdır. Onlarda bizlerin anneleridir. Peygamberlikten sonraki en yüksek mertebeye onların evlatları ulaşmıştır. Bundan dolayı onların hayırlı duasını almanın gerektiğini düşünüyorum. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.