Şehit anneleri ve eşlerinin 8 Mart kadınlar günü kutlandı

Batman'ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, şehit anneleri ve eşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Gündem Yayın: 09 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 09.03.2021 14:34:15
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, şehit anneleri ve eşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.  Şehit anne ve eşlerini evlerinde ziyaret eden Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak birer buket çiçek takdim etti. Ziyarette konuşan Çelik, vatan, bayrak ve millet için canını feda eden aziz şehitlerin anne ve eşlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek, şehit anne ve eşlerinin bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlara emanet olduklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.