Şehit aileleriyle iftarda buluşuyorlar

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Okur, Diyanet personelleriyle ve öğrencilerle Ramazan ayında şehit aileleriyle birlikte iftar açıyorlar.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2019 15:01:54
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Okur, Diyanet personelleriyle ve öğrencilerle Ramazan ayında şehit aileleriyle birlikte iftar açıyorlar. Ramazan ayının maneviyatı, bereketi, birleştirici gücü, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bu tür organizasyonlar yaptıklarını belirten Yurt Müdürdü Alaattin Okur, arada gönül köprüleri kurduklarını söyledi. Okur; “Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu olarak, Diyanet Personelleriyle şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Özellikle Şehitlerimizin yıldönümlerine önemsiyoruz. Ziyaretlerimizde yıldönümü münasebetiyle Kur’an-ı Kerim okuyup dua ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.