‘Şehir başarıya aç, siz sahaya odaklanın’

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 3’ncü lig 1’nci grupta mücadele eden Batman Petrolspor yönetim ve futbolcularını dayanışma yemeğinde ağırladı.

Yayın: 15 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.10.2021 08:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Organizasyona: Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, STK, basın temsilcileri, Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yönetim kurulu, kulüp personelleri, teknik heyeti ve futbolcular katıldı. Moral ve destek yemeğini düzenleyen Vali Hulusi Şahin bu tür organizasyonların süreceğini ifade etti. Takımın gidişatına da değinen Vali Şahin, takımın aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle bu durumun kentte oluşturduğu havanın mutluluk verici olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

“PETROLSPOR; BAŞARIYA AÇ BİR CAMİA”

Vali Şahin, “Batman Petrolspor; başarıya aç bir camia. Türkiye’nin hemen hemen en borçsuz kulüplerinde biri. Kimsenin parası kulüpte kalmaz. Para konusunda endişeniz olmasın. Ödemeler de, primler de birkaç gün gecikme olsa da ki şu an öyle bir sıkıntımızda yok. Her zaman yanınızdayız. Lig uzun bir maraton. Ligde inişli-çıkışlı bir süreç olabilir. 34 haftada kaybetmemek kolay iş değil. Gönül ister hep kazanalım ama, kaybetmek de futbol da var. İyi zaman da herkes takımı alkışlar, önemli olan zor zamanda da takımı desteklemek. Batman Petrolspor’un tesisi, altyapısı çok iyi. Batman’ın yeri; 3.lig değil, 2.lig,1.lig hatta Süper lig olmalı” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Vali Bey’e kulübümüze sağladığı büyük destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Akbaş, “7’den 77’ye herkesin ortak değeri olan Petrolspor’a en zor dönemde destek olan sayın Hulusi Şahin Valimize yönetimim adına teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin destekleriyle sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

KELKİT GALİBİYETİNE 100 BİN TL

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Demir, kulüp dışında BATSO adına 50 Bin TL prim verdiklerini ifade ederek, “Devre arasının ilk maçıydı, deplasmanda Kelkit’e karşı 5-0’lık mağlubiyete çok üzülmüştüm. Takımın galibiyetine, kulüp dışında BATSO adına 50 Bin TL prim veriyoruz” ifadelerini kullandı. Bu jest, futbolcular tarafından büyük bir alkış toplarken, Vali Hulusi Şahin de, mikrofonu alıp, “50 Bin TL’de bizden toplam 100 bin olsun Kelkit galibiyet primimiz sözleriyle geceye nokta koydu.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.