SATRANÇ TURNUVASINA İLGİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin yaptığı Ortaokul ve Liseler arası yıldızlar il birinciliği çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 16:36:03
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin yaptığı Ortaokul ve Liseler arası yıldızlar il birinciliği çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan satranç şampiyonasına 2002-2007 doğumlu öğrenciler katılım sağladı. Satranç il şampiyonluğu ile ilgili olarak açıklamada bulunan İl Temsilcisi Haluk Çetin, turnuvanın ilk ayağının bittiğini ve Ocak ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacaklarını belirtti. Çetin; “Ortaokul ve liseler arasından 2002-2007 doğumlu sporcuların katılımıyla yapılan yıldızlar il birinciliği turnuvası çekişmeli maçlar sonucunda il ayağı tamamlandı. Ocak ayında Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacağız.” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, 2019-2020 sezonunda bütün branşlarda aktif olacaklarını belirterek, alt yapı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.