SATIRLI SALDIRI

Batman’ın Turgut Özal Bulvarında 35 yaşındaki bir genç uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 31 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2020 17:23:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın Turgut Özal Bulvarında 35 yaşındaki bir genç uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay Turgut Özal Bulvarı Batman İl Emniyet Müdürlüğü karşısında meydana geldi.

Bilinmeyen bir nedenle Erkan Genç (35) kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından bıçaklı ve satırlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan 35 yaşındaki genç, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis, olay yerinde inceleme yaparken olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİNAYET ZANLISI DİYARBAKIR’DA YAKALANDI

Hafta sonu Erkan Genç isimli genci satırlarla öldüren cinayet zanlısı Diyarbakır’da yakalandı. Batman ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile cinayet zanlısı yakalanarak Batman'a getirildi. Olaydan sonra zanlıyı arama çalışması başlatan Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro polisleri failin E.E. (33) olduğunu belirledi ve zanlının Diyarbakır'a kaçtığını tespit etti. Öte yandan olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’nün araştırması devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.