Sasonlu gençler BESYO'ya hazırlanıyor

Sason Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hazırlık kursu devam ediyor.

Yayın: 23 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.07.2020 12:16:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sason Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hazırlık kursu devam ediyor. Bu yıl gece geç saatlere kadar devam eden eğitimlerle öğrenciler spor okullarına hazırlanıyor.  Kursa katılan gençler tecrübeli antrenörler tarafından geleceğe hazırlanıyor. Açıldığı günden beri yüzlerce öğrenciyi ülkenin farklı üniversitelerine ve spor liselerine hazırlayan İlçe Müdürlüğü, bu yıl daha fazla öğrenci kazandırmak için çaba sarf ediyorlar.  Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik; “Beden eğitimi öğretmenliği ve spor kurslarımıza 13 öğrencimiz katıldı. Hedefimiz bütün öğrencilerimizin spor liseleri ile BESYO'larda okumalarını sağlamak. Bunun için antrenörlerimiz gönüllü olarak canla başla çalıştılar. Başarı çıtasını daha da yükseltip öğrencilerimizi ve öğrenci velilerimizin sevindiklerini görmek, ileriki zamanlarda yapacağımız çalışmalarımızda bizlere moral verecektir” dedi. Çelik; Müdürlüklerinde yapılan  çalışmalarda  öğrencilerinin eğitimlerinde büyük fedakarlık gösteren tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.