Sasonlu çocuklar tiyatro ile tanıştı

Batman'ın Sason Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçeden 250 öğrenci Batman’a tiyatro izlemeye götürüldü.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.11.2018 14:14:18
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

  Daha önce tiyatro ile tanışma fırsatı bulamayan ilçedeki yetim ve öksüzleri tiyatroyla buluşturmak için Sason Belediyesinin ulaşım desteğiyle Batman Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde Batman Belediyesinin organizesiyle sahnelenen Pinokyo macerası adlı tiyatroyu izlettirdiklerini belirten SYDV Müdürü Hürriyet Bozkurt, amaçlarının daha önce hiç tiyatroyla buluşmamış muhtaç öğrencileri tiyatroyla buluşturmak olduğunu söyledi. Bozkurt, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı’nın desteğiyle gerçekleştirdikleri bu faaliyetleri aralıklı olarak devam ettireceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.